ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ


Κάντε αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και κερδίστε χρήματα με Ξύλινα Κουφώματα ΕΞΠΑ. Η αξιοποίηση του προγράμματος "Εξοικονομώ κατ'οίκον" με τις μεγάλες επιδοτήσεις θα σας βοηθήσει στις όποιες αλλαγές έχετε σχεδιάσει.

Όταν η τιμή του πετρελαίου αυξάνεται αλλά και η τιμή της κιλοβατώρας της ΔΕΗ, προτεραιότητα έχει να κάνουμε οικονομία. Η ΕΞΠΑ Α.Ε. με τα σύγχρονα κουφώματα της, πιστοποιημένα με CE, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την επιλογή σας. Οποιαδήποτε εποχή, χειμώνας ή καλοκαίρι τα Ξύλινα Κουφώματα ΕΞΠΑ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Εταιρείες Ξύλινων Κουφωμάτων στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Η μακροχρόνια πορεία της από το 1981 δεν είναι τυχαία, αφού μεγάλα ονόματα από τον Ελληνικό αλλα και τον Παγκόσμιο χάρτη στην κατασκευή των σπιτιών του προτιμάνε Ξύλινα Κουφώματα ΕΞΠΑ. Η ΕΞΠΑ Α.Ε. σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της στην Ελλάδα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Παράλληλα με το Πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκoν" η αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων ή κουφωμάτων που δεν είναι πιστοποιημένα με CE, είναι πρωταρχικής σημασίας.   
Η ΕΞΠΑ Α.Ε. χρησιμοποιεί την καλύτερη ξυλεία παγκοσμίως για να σας προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 
22840 41439 ή στο 22840 42542

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε τις όποιες απορίες στο
ΦΑΞ: 22840 41983 ή στο email: info@expa-sa.gr 

ή να μας επισκεφτείτε στον Αρχίλοχο στην Πάρο

ή να επισκεφτείτε το site μας στο: www.expa-sa.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις